سعادت اندیشان ارائه دهنده خدمات ثبت شرکت و برند ، طرح صنعتی ، اخذ کارت بازرگانی

سعادت اندیشان ارائه دهنده خدمات ثبت شرکت ، ثبت برند ، طرح صنعتی ، اخذ کارت بازرگانی ، اخذ گرید می باشد.

سعادت اندیشان ارائه دهنده خدمات ثبت شرکت و برند ، طرح صنعتی ، اخذ کارت بازرگانی

سعادت اندیشان ارائه دهنده خدمات ثبت شرکت ، ثبت برند ، طرح صنعتی ، اخذ کارت بازرگانی ، اخذ گرید می باشد.

ما به مدت 10 سال است که در حوزه امور ثبتی کار می کنیم ، تا به حال بیش از 300 برند و 1500 شرکت ثبت کرده ایم ، تمامی تلاش خود را کرده ایم که تا امروز نظر مشتریان را جلب کنیم و در طول 4 سال اخیر جزو برترین ها بین همکاران خود در ایران بوده ایم ، امیدواریم نگارش این سایت که حاصل زحمات جندین ساله ما بوده راهنما شما در زمینه انجام امور ثبتی شرکتتان باشد ، ما تجربه های بسیاری در زمینه امور ثبتی داریم ، مشاوران ما آماده راهنمایی شما در زمینه های ثبت شرکت ، برند ، طرح صنعتی هستند.

بایگانی

۲۰ مطلب در تیر ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

تمدید برند ثبت شده 

مدت اعتبار علامت ثبت شده ده سال است.ولی صاحب علامت یا قائم مقام یا نماینده قانونی او،می تواند ثبت علامت را تا شش ماه پس از انقضای مدت اعتبار آن،هر ده سال یک بار تجدید نماید.در این صورت حق استعمال انحصاری ده سال،با صاحب علامت خواهد بود و به همین طریق،هر تجدید ثبت حق مزبور را برای ده سال دیگر تضمین می نماید.


مدارک مورد نیاز جهت تمدید علامت تجاری،برند عبارتست از:
الف)اشخاص حقیقی
1-کپی شناسنامه و کارت ملی مالک علامت
2-نمونه علامت و تکمیل فرم اطلاعات مورد نیاز
3-مهر و امضاء وکالتنامه
ب)اشخاص حقوقی
1-کپی شناسنامه و کارت ملی صاحبان حق امضاء
2-کپی روزنامه رسمی شرکت و تمام تغییرات
3-نمونه علامت و تکمیل فرم اطلاعات
4-مهر و امضاء وکالتنامه


بموجب ماده 91 درخواست تمدید ثبت علامت باید حاوی نکات ذیل باشد:
1-شماره و تاریخ ثبت اظهارنامه و علامتی که تمدید آن مورد درخواست است.
2-طبقه یا طبقات کالاها و خدماتی که علامت برای تشخیص آن ها ثبت شده است.
3-اسم و آخرین نشانی کامل مالک علامت ثبت شده یا نماینده قانونی وی در صورتی که درخواست توسط نماینده به عمل آید.
تبصره 1-درخواست تمدید ثبت وقتی پذیرفته می شود که هزینه تمدید پرداخت شده باشد.
تبصره 2-در موقع تمدید ثبت مرجع ثبت مکلف است طبقه محصولات را مطابق با جدیدترین ویرایش طبقه بندی بین المللی در دفتر ثبت و گواهی نامه تمدید ثبت علامت را بر اساس آن تصحیح نماید.هزینه تغییر طبقات ناشی از اعمال ویرایش جدید طبقه بندی بین المللی و هزینه انتشار آگهی مربوط به روزنامه رسمی به عهده مالک علامت خواهد بود.
تبصره 3-مالک علامت می تواند ضمن درخواست تمدید درخواست جداگانه را برای تقلیل طبقه یا کالاها و خدماتی که علامت برای آن به ثبت رسیده است بدون پرداخت هزینه ثبت تغییر،تسلیم مرجع ثبت نماید.
تبصره 4-در صورت تغییر طبقات یا کالاها مندرجات این ماده با انجام تغییرات لازم به هزینه مالک علامت در روزنامه رسمی آگهی می شود.
مرجع ثبت پس از دریافت درخواست تمدید ثبت و ضمائم،آن را در دفتر مربوط وارد کرده و بر روی هر یک از نسخ درخواست تاریخ دریافت و شماره آن را با قید و نسخه دوم آن که دارای همان مشخصات نسخه اصلی است بعد از امضاء و مهر به عنوان رسید به درخواست کننده مسترد خواهد کرد.(ماده 90)


مطابق ماده 128 ثبت علامت در دفتر ثبت با قید مراتب ذیل به عمل خواهد آمد.
1-اسم و نشانی و تابعیت مالک علامت
2-اسم و نشانی نماینده قانونی او در صورت وجود
3-الصاق یک نمونه از علامت در محلی که به این امر اختصاص داده شده است.
4-تعیین اجزا علامت با ذکر رنگ در صورتی که رنگ به عنوان مشخصه و یا ویژگی علامت باشد.
5-تاریخ کامل و شماره ثبت اظهارنامه و تاریخ و شماره ثبت علامت
6-فهرست کامل و خدماتی که علامت برای تشخیص آن ها استفاده می شود با اشاره طبقه یا طبقات آن ها طبق طبقه بندی بین المللی
7-در صورت ادعای حق تقدم و پذیرش آن تاریخ،شماره و محل تسلیم اظهارنامه مقدم
متقاضی باید مدت 30 روز پس از اعلام  کتبی مرجع ثبت مبنی بر تایید نهایی علامت نسبت به پرداخت هزینه های ثبت علامت و انتشار آگهی موضوع ماده 129 این آیین نامه اقدام نماید.در صورت عدم پرداخت هزینه ها در مهلت مقرر فوق اظهارنامه کان لم یکن تلقی می گردد.این مهلت برای متقاضیان مقیم خارج از کشور 60 روز می باشد.(ماده 127)
هر گاه در موقع تجدید ثبت،تغییری در علامت داده شود،مقررات مربوط به تغییرات از هر حیث باید کاملاَ رعایت گردد.تجدید ثبت در صورتی که تغییری در علامت داده نشده باشد محتاج به آگهی نیست.هرگاه مدت اعتبار علامت منقضی شده باشد ثبت آن از طرف صاحب علامت یا دیگران،تابع کلیه مقررات و تشریفات مربوط به ثبت علائم خواهد بود.اشخاص ذی نفع می توانند در ظرف سی روز از تاریخ نشر آگهی مربوط،اعتراض خود را تسلیم نمایند.


تمدید ثبت علامت دنباله ثبت اصلی در دفتر ثبت می شود و گواهی نامه تمدید ثبت طبق فرم(ع-4)صادر و تسلیم مالک علامت یا نماینده قانونی وی می گردد.
گواهی نامه تمدید ثبت شامل مندرجات گواهی نامه اصلی با انجام تغییرات لازم و نیز مدت اعتبار و تاریخ انقضای آن خواهد بود.

برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران سعادت اندیشان تماس بگیرید

شماره تماس: 41616-021


  • حسین افرازه
  • ۰
  • ۰

نحوه اعتراض زدن به رد اظهارنامه علامت تجاری

ماده 37 قانون هر ذی‌ نفع می‌تواند حداکثر تا سی روز از تاریخ انتشار آگهی‌، اعتراض خود را مبنی بر عدم رعایت مفاد بند (الف‌) ماده (30) و ماده (32) این قانون به اداره مالکیت صنعتی تسلیم نماید.

دراین صورت :

1ـ اداره مالکیت صنعتی رونوشت اعتراض‌نامه را به متقاضی ابلاغ کرده و بیست روز به او مهلت می‌دهد تا نظر خود را اعلام کند. متقاضی درصورت تأکید بر تقاضای خود یادداشت متقابلی را به همراه استدلال مربوط به اداره مذکور می‌فرستد. درغیر این‌صورت اظهارنامه وی مسترد شده تلقی خواهد شد. 

2ـ اگر متقاضی یادداشت متقابلی بفرستد، اداره مالکیت صنعتی رونوشت آن را دراختیار معترض قرار می‌دهد و با درنظر گرفتن نظرات طرفین و مواد این قانون تصمیم می‌گیرد که علامت را ثبت و یا آن را رد کند. 

وفق ماده 124 و 125 آیین‌نامه اجرایی هر شخصی که نسبت به تقاضای ثبت علامت اعتراض داشته باشد باید ظرف مهلت 30 روز از تاریخ انتشار آگهی موضوع ماده 120 این آیین‌نامه اعتراض خود را در دو نسخه مبنی بر عدم رعایت مفاد بندهای (الف) و (ب) ماده 30 و ماده 32 قانون به مرجع ثبت تسلیم نماید. 

پس از ثبت اعتراض نامه، نسخه دوم آن با قید تاریخ و شماره وصول به معترض مسترد می‌گردد. اعتراض نامه باید همراه با دلایل و مدارک استنادی و رسید پرداخت هزینه رسیدگی به اعتراض باشد. چنانچه پس از بررسی اعتراض‌نامه و مدارک استنادی، تکمیل مدارک منضم به اعتراض‌نامه ضرورت داشته باشد، مرجع ثبت با تعیین موارد، کتباً از متقاضی می‌خواهد که ظرف 30 روز از تاریخ ابلاغ نسبت به رفع نواقص اقدام نماید. در غیر این صورت، اعتراض‌نامه کان لم یکن تلقی خواهد شد. 

تبصره – مهلت‌ رفع نقص برای اشخاص مقیم خارج از کشور 60 روز می‌باشد. 

هرگاه اعتراض معترض مبنی بر ادعای حق مالکیت نسبت به علامتی باشد که اظهارنامه ثبت آن تسلیم مرجع ثبت و آگهی شده است، در صورتی که علامت قبلاً به نام او ثبت نشده است، باید همزمان با اعتراض، برای علامت خود، مطابق قانون و این آیین‌نامه تقاضای ثبت کرده و حق ثبت اظهارنامه و علامت برحسب طبقات و تمام مخارج مربوط به آن را تأدیه نماید. مرجع ثبت موظف است با رعایت ماده 124 این آیین‌نامه، ظرف 10 روز از تاریخ وصول اعتراض نسخه‌ای از اعتراض نامه را به انضمام رونوشت مدارک و دلایل استنادی به متقاضی ثبت ابلاغ نماید. متقاضی مکلف است از تاریخ ابلاغ اعتراض‌نامه، پاسخ مکتوب خود را ظرف 20 روز نسبت به اعتراض وارده به مرجع ثبت تسلیم نماید. عدم پاسخ متقاضی به ابلاغ در مهلت مقرر به منزله تمکین وی خواهد بود. 

هرگاه متقاضی کتباً به اعتراض معترض تمکین نماید درخواست او برای ثبت علامت مسترد شده تلقی می‌گردد و مراتب کتباً به معترض ابلاغ می‌شود تا در صورتی که علامت وی به ثبت نرسیده باشد، بر طبق اظهارنامه‌ای که همزمان با اعتراض تسلیم کرده است نسبت به ثبت آن اقدام کند. در صورت عدم تمکین متقاضی، مرجع ثبت مراتب را ظرف 10 روز به معترض ابلاغ کرده و وی از این تاریخ 20 روز مهلت دارد که اعتراض خود را از طریق مرجع ثبت تسلیم کمیسیون موضوع ماده 170 این آیین‌نامه نماید. همین ترتیب در موردی نیز باید رعایت شود که اعتراض معترض مبنی بر ادعای داشتن برخی حقوق، غیراز حق مالکیت، نسبت به علامتی باشد که اظهارنامه ثبت آن تسلیم مرجع ثبت شده ولی هنوز در ایران به ثبت نرسیده است، مگر اینکه علامت قانوناً قابل ثبت نباشد. در این فرض نیازی به تسلیم اظهارنامه ثبت علامت به مرجع ثبت نخواهد بود. تصمیم کمیسیون طبق ماده 172 این آیین‌نامه قابل اعتراض در دادگاه صالح مقرر در ماده 59 قانون است.

تبصره 1– در صورتی که اظهارنامه تسلیمی به هر دلیلی منتهی به ثبت علامت نشود مبالغ پرداختی از این بابت، قابل استرداد نخواهد بود. 

تبصره 2- در صورت رد اعتراض در کمیسیون، هزینه رسیدگی به اعتراض، قابل استرداد نخواهد بود.

تبصره 3- چنانچه معترض مقیم ایران نباشد،‌ مهلت‌های مذکور در این ماده به دو برابر افزایش می‌یابد.

برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران سعادت اندیشان تماس بگیرید

شماره تماس: 41616-021

  • حسین افرازه
  • ۰
  • ۰

مدارک ثبت برند

مدارک لازم برای شروع ثبت برند به شرح زیر می باشد:

1-  تسلیم اظهارنامه علامت تنها از طریق فایل الکترونیکی امکان پذیر بوده و متقاضیان ثبت علامت می توانند از طریق این آدرس http://ipm.ssaa.ir  اظهار نامه خود را تسلیم اداره علامت نمایند.

2-    مدارک مثبت هویت متقاضی؛

الف) اشخاص حقیقی: کپی شناسنامه و کپی کارت ملی

ب) اشخاص حقوقی: آخرین روزنامه رسمی دلیل مدیریت کپی شناسنامه و کارت ملی صاحبان امضاء

3-  مدارک نماینده قانونی: درصورتی که تقاضا( ثبت برند )  توسط نماینده قانونی (وکیل، دارنده یا دارندگان حق امضا برای اشخاص حقوقی و ...) به عمل آید مدارک آن ضمیمه گردد.

4-    10نمونه گرافیکی یا کپی یا تصویر از علامت درخواستی حداکثر درابعاد 10×10 سانتی متر

5-  درصورت سه بعدی بودن بودن علامت ارائه علامت به صورت نمونه گرافیکی یا تصویر دوبعدی به نحوی که از شش زاویه متفاوت تهیه و درمجموع یک نمونه واحد را تشکیل دهند.

6-  ارائه مدارک دال بر فعالیت در رشته مربوط به عنوان مثال جواز اعلامیه تأسیس از صنایع یا پروانه بهره برداری صنایع یا پروانه ساخت وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی یا پروانه کسب و ...

7-  استفاده از حق تقدم: درصورتی که متقاضی یا متقاضیان ثبت برند بخواهند به استناد تقاضای ثبت یا ثبت خارج ازکشوراز مزایای حق تقدم (حداکثر6ماه) استفاده نمایند می بایست مدارک مربوط به حق تقدم را همزمان با تسلیم اظهارنامه یا حداکثر ظرف 15روز از آن تاریخ تسلیم کنند.

8-    نسخه ای ازضوابط و شرایط استفاده ازعلامت جمعی و تاییدیه مقام صلاحیت دار

9-    رسید مربوط به پرداخت هزینه های قانونی:

الف) هزینه اظهارنامه اشخاص حقیقی مبلغ 200.000ریال برای اشخاص حقوقی 400.000ریال «جدول پیوست3»

ب) معادل ارزی کلیه هزینه ها و تعرفه ای ثبتی علامت بر مبنای فرانک سوئیس می بایست به شماره حساب ارزی 21033100000421033 نزد بانک ملی- شعبه برج آرمیتا به نام خدمات ثبتی اداره کل مالکیت صنعتی واریزگردد.

برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران سعادت اندیشان تماس بگیرید

شماره تماس: 41616-021


  • حسین افرازه
  • ۰
  • ۰

چگونه خودم اظهارنامه مالیاتی پر کنم؟

مالیات هزینه ای است که برای توسعه و آبادانی هر کشوری توسط دولت مطبوع از فعالان اقتصادی آن کشور دریافت می گردد و برای پیشرفت و توسعه خدمات رفاهی و اجتماعی و هزینه های کشور مورد استفاده قرار میگیرد.

همانطور که بر شما نیز پوشیده نیست هر شخص حقیقی و یا حقوقی دارای درآمد  ، باید بخشی از درامد حاصله خویش را به عنوان مالیات به دولت پرداخت کند تا چرخه اقتصادی کشور پویا تر شده و دولت توان خدمات رسانی بیشتر داشته باشد .

در زیر نگاه کاملی به مراحل و فرایند های ثبت اظهار نامه الکترونیکی مالیات می اندازیم .

 در سال های قبل باید کارفرما برای پر کردن فرم های اداره مالیات مراحل سخت و دشواری را طی می نمود امروزه تمامی این فرم ها از طریق وب سایت اداره مالیات قابل دسترس و پیگیری می باشد

چرا باید اظهارنامه‌ی مالیاتی پر کنیم؟

مالیات یک هزینه‌ اجتماعی است که بابت بهره‌وری از امکانات و منابع کشور پرداخت می‌شود. این هزینه به‌نوعی درآمد دولت است و صرف رونق چرخه‌ اقتصادی، افزایش خدمات، تحقق عدالت اجتماعی و عمران و آبادانی کشور می‌شود. همه‌ کشورها مبلغی بابت مالیات بر درآمد یا نرخ عوارض اجتماعی از شهروندان خود دریافت می‌کنند. این روزها پرداخت مالیات در ایران بسیار ساده شده است و افراد مشمول از طریق پر کردن فرم‌های الکترونیکی می‌توانند نسبت به پرداخت مالیات خود اقدام کنند. مهلت تکمیل اظهارنامه‌ی مالیاتی تا ۴ ماه بعد از پایان سال مالیاتی (۳۱ تیر) است. 

چه کسانی باید اظهارنامه مالیاتی تنظیم کنند؟

تمام اشخاصی که به‌ صورت حقیقی یا حقوقی به کسب درآمد می‌پردازند، موظف‌اند اظهارنامه‌ی مالیاتی خود را هر سال تنظیم کنند و ارائه دهند. همچنین اشخاصی که داخل یا خارج از ایران اقامت دارند و درآمد و فعالیت‌هایشان از طریق ایران انجام می‌شود، موظف به تکمیل اظهارنامه هستند.

صاحبان مشاغل بند الف ماده ۹۵ قانون مالیات‌های مستقیم عبارت‌اند از

۱دارندگان کارت بازرگانی و کلیه واردکنندگان و صادرکنندگان‌

۲صاحبان کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی که برای آن‌ها جواز تأسیس و پروانه بهره‌برداری از وزارتخانه ذی‌ربط صادر شده است یا می‌شود

۳بهره‌برداران معادن‌

۴صاحبان مؤسسات حسابرسی‌، حسابداری و دفترداری‌، خدمات مالی و ارائه دهندگان خدمات مدیریتی‌، مشاوره‌ای‌، انفورماتیک‌، رایانه‌ای اعم از سخت ‌افزاری و نرم ‌افزاری و طراحی‌سیستم‌

۵صاحبان مراکز آموزشی و پرورشی‌، آموزشگاه‌های آزاد، مدارس غیر انتفاعی‌، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی

۶صاحبان بیمارستان‌ها، زایشگاه‌ها، آسایشگاه‌ها، درمانگاه‌ها و خانه‌های سالمندان‌

۷صاحبان متل‌ها و هتل‌های ۳ ستاره و بالاتر

۸بنکداران‌، عمده‌فروش‌ها، فروشگاه‌های بزرگ‌، واسطه‌های‌ مالی‌، نمایندگان توزیع کالاهای داخلی و وارداتی و صاحبان انبارها

۹نمایندگان مؤسسه‌های تجاری و صنعتی، اعم از داخلی و خارجی‌

۱۰صاحبان مؤسسات حمل و نقل موتوری‌، زمینی‌، دریایی ‌و هوایی اعم از مسافری یا باربری‌

۱۱صاحبان مؤسسات مهندسی و مهندسی مشاور

۱۲صاحبان مؤسسات تبلیغاتی و بازاریابی‌

صاحبان مشاغل بند ب ماده ۹۵ قانون مالیات‌های مستقیم عبارت‌اند از:

۱صاحبان کارگاه‌های صنعتی‌

۲صاحبان مشاغل ساختمانی‌، تأسیسات فنی و صنعتی‌، نقشه‌کشی‌، نقشه‌برداری‌، محاسبات فنی و نظارت‌

۳چاپخانه‌داران‌، لیتوگراف‌ها، صحاف‌ها، ارائه‌دهندگان‌ خدمات چاپ و گرافیست‌ها

۴-  صاحبان مراکز ارتباطات رایانه‌ای‌

۵وکلا، کارشناسان‌، مترجمان رسمی دادگستری‌، مشاوران‌ حقوقی‌، حسابداران رسمی و اعضای سازمان‌های نظام مهندسی‌

۶محققان‌، پژوهش‌گران و کارشناسان آزاد که به تهیه و ارائه‌ی ‌طرح‌های تحقیقاتی اشتغال دارند

۷دلالان‌، حق‌العمل‌کاران و کارگزاران

۸صاحبان مراکز فرهنگی ـ هنری‌، فرهنگسراها، کانون‌های‌ حرفه‌ای و انجمن‌های صنفی و تخصصی‌

۹صاحبان سینماها، تماشاخانه‌ها و مکان‌های تفریحی و ورزشی

۱۰صاحبان مشاغل فیلم‌برداری‌، دوبلاژ، مونتاژ و سایر خدمات سینمایی‌

۱۱پزشکان و دندانپزشکان که دارای مطب هستند و دامپزشکان که به حرفه‌ی دامپزشکی اشتغال دارند

۱۲صاحبان آزمایشگاه‌ها، رادیولوژی‌ها، فیزیوتراپی‌ها، سونوگرافی‌ها، الکتروانسفالوگرافی‌ها، سی‌تی اسکن‌ها، سالن‌های ‌زیبایی و دیگر ارائه‌دهندگان خدمات بهداشتی طبی و غیر طبی‌، داروخانه‌ها، لابراتوار دندانسازی، مراکز ترک اعتیاد، مؤسسات ترمیم و کاشت مو، سازندگان اعضای مصنوعی، مراکز بینایی و شنوایی سنجی، مشاوره‌ی ژنتیک، مشاوره‌ی روانسنجی و روانشناسی، دفاتر خدمات پرستاری و مامایی، مراکز خدمات آمبولانس

۱۳صاحبان میهمان‌سراها، میهمان‌پذیرها و مسافرخانه‌ها

۱۴صاحبان تالارهای پذیرایی‌، رستوران‌ها، تهیه‌کنندگان ‌غذاهای آماده‌، ارائه دهندگان‌ خدمات ‌پذیرایی ‌و کرایه‌دهندگان ‌ظروف

۱۵صاحبان دفاتر اسناد رسمی

۱۶-  صاحبان تعمیرگاه‌های مجاز و اتوسرویس‌ها

۱۷صاحبان نمایشگاه‌ها، فروشگاه‌های اتومبیل، بنگاه‌های‌ معاملات املاک و آژانس‌های کرایه اتومبیل

۱۸سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر

۱۹عاملان فروش و فروشندگان آهن آلات، فروشندگان مصالح ساختمانی دارنده عاملیت فروش یا توزیع (سیمان، گچ و سایر مصالح ساختمانی)

۲۰صاحبان دفاتر خدمات ارتباطی (دفاتر خدمات مشترکین تلفن همراه و آژانس‌های پستی)، صاحبان دفاتر خدمات دولت الکترونیک (پلیس ۱۰+) و دفاتر خدمات الکترونیک شهر

۲۱صاحبان جایگاه‌های فرآورده‌های نفتی و گاز (پمپ بنزین، گازوئیل و گاز)

۲۲صاحبان مهدکودک‌ و پیش‌دبستانی

۲۳ناشران و صاحبان مؤسسات انتشاراتی

۲۴صاحبان دفاتر خدمات پیک موتوری

۲۵صاحبان دفاتر مسافرتی و جهانگردی

۲۶شیرینی‌فروشان و قنادی‌های دارای کارگاه

۲۷صاحبان کارگاه‌های تولید نان‌ حجیم، فانتزی و صنعت


تشویق‌ها و جرائم مالیاتی

طبق گزارش رسانه‌ مالیاتی به منظور تشویق مؤدیان نسبت به پرداخت به موقع مالیات، جوایزی در نظر گرفته شده است. خوش‌حسابی و بخشودگی برخی جرایم مالیاتی، جوایزی هستند که به منظور جلوگیری از کتمان درآمد، دیرکرد یا فرار مالیاتی به اشخاص تعلق می‌گیرند. افرادی که به مدت ۳ سال متوالی دفاتر و مدارک، حساب سود و زیان و ترازنامه‌ی آن‌ها مورد قبول واقع شده باشد و مالیات خود را به موقع و بدون مراجعه به هیئت‌های حل اختلاف مالی پرداخت کرده باشند مورد تشویق قرار می‌گیرند. به این صورت که معادل ۵ درصد اصل مالیات ۳ سال مذکور به‌عنوان جایزه‌ی خوش‌حسابی به آن‌ها پرداخت یا در حساب سال‌های بعد منظور خواهد شد. همچنین این افراد می‌توانند از مزایای ماده‌ی ۱۹۰ قانون مالیات‌های مستقیم استفاده کنند. طبق این قانون اگر مبلغ علی‌الحساب بابت مالیات عملکرد در هر سال مالی قبل از موعد مقرر پرداخت شود، یک درصد مبلغ پرداختی به ازای هر ماه تا سررسید مقرر از مالیات تعلق گرفته به همان عملکرد کسر خواهد شد. پرداخت مالیات بعد از موعد مقرر موجب پرداخت جریمه‌ای معادل ۲.۵ درصد مالیات به‌ازای هر ماه خواهد بود. مبلغ جریمه بعد از تاریخ انقضای مهلت ارائه‌ی مالیات محاسبه خواهد شد.

همان‌طور که پیش‌تر گفتیم، ارائه‌ی اظهارنامه‌ مالیاتی از طریق پر کردن فرم الکترونیکی انجام می‌شود. اما پیش از هر کاری باید در اداره‌ی دارایی ثبت نام کنید، پرونده‌ مالیاتی تشکیل بدهید و کد اقتصادی دریافت کرده باشید. بدون پیش ثبت نام شما قادر به ثبت اظهارنامه‌ی خود نخواهید بود. بعد از پیش ثبت نام و دریافت شناسه، رمز عبور و کد رهگیری می‌توانید برای پر کردن فرم اظهارنامه اقدام کنید. بعد از انجام این مراحل و برای دریافت فرم الکترونیکی اظهارنامه به سایت سازمان امور مالیاتی کشور مراجعه کنید. سپس وارد سامانه‌ عملیات الکترونیک شوید. بعد با کلیک روی قسمت اظهارنامه الکترونیکی، نرم‌افزار مربوطه را دانلود کنید. پس از نصب نرم‌افزار آن را اجرا و اطلاعات مربوط را تکمیل کنید.

صفحه‌ ۱: اطلاعات هویتی مؤدی

در این صفحه اطلاعات هویتی شرکت یا واحد تجاری مانند اداره‌ی مالیاتی، شماره‌ی پرونده، کد اقتصادی و نوع مالکیت شرکت باید پر شود. البته یک سری اطلاعات به‌طور مستقیم از اداره مالیات دریافت و در فرم نشان داده می‌شود: بنابراین باید به اینترنت متصل باشید. این اطلاعات قابل تغییر نیستند.

صفحه‌ ۲: مشخصات اطلاعات حساب‌های بانکی

در اینجا باید اطلاعات حساب مربوط به شخص حقیقی یا حقوقی را تکمیل کنید.

صفحه‌ ۳: اطلاعات اختصاصی

در صورتی که پاسخ شما به هرکدام از پرسش‌های مطرح‌شده «بلی» باشد، باید به جدول مربوطه مراجعه و اطلاعات آن را تکمیل کنید.

صفحه‌۴: اطلاعات مجوزهای فعالیت‌های اقتصادی

اگر برای فعالیت‌های شرکت مجوز خاصی دارید، باید اطلاعات آن را در این قسمت تکمیل کنید.

صفحه‌ ۵: اسامی اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل

عناوینی که با علامت * مشخص شده‌اند مانند اطلاعات مدیرعامل، الزاما باید تکمیل شوند.

صفحه‌۶: اطلاعات دفاتر قانونی مؤدی

اطلاعات مربوط به دفاتر رسمی و ماشینی باید در این قسمت وارد شوند. منظور از کد رهگیری همان شماره‌ای است که هنگام پلمپ دفاتر به شما داده می‌شود. منظور از دفاتر ماشینی همان نرم‌افزار حسابداری است که اطلاعات آن باید وارد شود. همچنین در قسمت پایین صفحه جدولی با عنوان جزئیات پذیرش بورس سهام قرار دارد. اگر در جدول اختصاصی صفحه‌ ۳ سؤال ۴ را با گزینه‌ی «بلی» پر کرده باشید، این جدول را باید تکمیل کنید.

صفحه‌ ۷: درآمدهایی که مالیات آن به‌صورت مقطوع پرداخت شده است

اگر این جدول تکمیل شود، جمع «درآمدهای مقطوع» و «سود (زیان) درآمدهای معاف مقطوع» به ردیف ۲۸ در جدول شماره‌ ۶ محاسبه‌ درآمدهای معاف انتقال می‌یابد.

صفحه ۸: فعالیت‌های معاف از مالیات

اگر این جدول تکمیل شود، جمع «سود (زیان) درآمدهای معاف» به ردیف ۴ جدول محاسبه‌ی مالیات انتقال می‌یابد.

صفحه‌ ۹: استهلاک زیان سنواتی

اگر این جدول تکمیل شود، مبلغ «میزان استهلاک زیان سنواتی» به ردیف ۹ جدول محاسبه‌ی مالیات انتقال می‌یابد.

صفحه‌ ۱۰: معافیت‌ها و بخشودگی‌های مالیاتی

اگر این جدول تکمیل شود جمع «مبلغ بخشودگی‌های مالیاتی» به ترتیب به ردیف ۱۵ جدول محاسبه‌ی مالیات انتقال می‌یابد.

صفحه‌ ۱۱: توسعه، نوسازی و بازسازی واحدهای صنعتی معدنی

اگر جدول ماده ۱۳۸ ق.م.م تکمیل شود جمع «سود حاصل از منابع درآمدی مشمول مالیات»، « مالیات متعلق موضوع ماده ۱۰۵ ق.م.م» و «مبلغ بخشودگی» به ردیف ۷ جدول شماره‌ی ۸ معافیت‌ها و بخشودگی‌های مالیاتی انتقال می‌یابد.

اگر جدول ثبت کمک های مالی پرداختی تکمیل شود، جمع «مبلغ کمک‌های مالی پرداختی» به ردیف ۳۱ جدول صورت سود و زیاد و «مازاد کمک های مالی پرداختی پذیرفته‌نشده توسط سازمان» به ردیف ۵ جدول محاسبه مالیات انتقال می‌یابد.

صفحه‌ ۱۲: ترازنامه

اطلاعات مربوط به تراز مالی اظهارنامه باید در این جدول وارد شود. اگر مبالغ مربوطه در این جدول وارد نشوند، امکان ارسال اظهارنامه به سازمان وجود نخواهد داشت. به عقیده‌ی برخی کارشناسان، این صفحه یکی از مهم‌ترین صفحات فرم اظهارنامه‌ی مالیاتی است. برای پر کردن اطلاعات این صفحه نیاز به چند مدرک خواهید داشت. ابتدا باید یک تراز آزمایشی سطح کل، قبل از بستن حساب‌ها از نرم‌افزار حسابداری خود بگیرید. همچنین یک تراز آزمایشی سطح معین قبل از بستن حساب‌ها بگیرید و همچنین اظهارنامه‌ی سال گذشته را در کنار خود داشته باشید.

ابتدا باید اطلاعات مربوط به مانده‌ی اول دوره را تکمیل کنید. زمانی که ممیزها برای چک کردن صحت اطلاعات وارد شرکت می‌شوند، مانده‌ی اول دوره را با اظهارنامه‌ی سال گذشته مقایسه می‌کنند؛ پس اعداد و ارقام این ستون را باید از روی اظهارنامه‌ی سال گذشته به‌طور دقیق وارد کنید. بخش‌های مشخص‌شده با رنگ خاکستری به‌طور اتوماتیک با پر شدن جداول بخش‌های دیگر پر می‌شوند. در قسمت پایین صفحه ۲ بخش با نام‌های «جمع دارایی‌ها» و «جمع بدهی‌ها و حقوق صاحبان سهام» قرار دارد. مبلغ این ۲ بخش باید یکسان یا اصطلاحا تراز باشند.

موجودی نقد و بانکهمان دارایی‌های جاری شرکت و شامل صندوق، تنخواه و موجودی بانک است. همان‌طور که پیش‌تر گفتیم، مبالغ باید از روی تراز معین و تراز کل به اظهارنامه انتقال داده شود. بنابراین تراز معین را که به تفکیک تنخواه‌گردان، صندوق و بانک است باید با یکدیگر جمع کنید، با رقم تراز کل تطبیق دهید و مانده‌ی موجودی نقد و بانک را وارد قسمت مانده‌ی آخر دوره کنید. مبلغ مانده‌ی بانک‌ها، مانده‌ی صورت‌حساب‌ بانکی و اظهارنامه باید باهم تطبیق داشته باشند.

سرمایه‌گذاری‌های کوتاه‌مدتشامل سپرده‌های کوتاه‌مدت یا سهام‌های شرکت ما نزد شرکت‌های دیگر است. این مبالغ باید باهم جمع و در این قسمت وارد شوند. برخی از سهام‌ها شامل معافیت مالیاتی می‌شوند که قوانین مربوط به آن باید در نظر گرفته شود.

حساب‌ها و اسناد تجارتی دریافتنیقسمتی است که ممیزین مالیاتی از آن برای تطبیق گردش شما با مانده‌ی فروش‌ها استفاده می‌کنند.

سایر حساب‌ها و اسناد دریافتنیشامل مطالبات ما به‌جز آن‌هایی می‌شود که مربوط به فعالیت اصلی شرکت هستند. مساعده و وام‌ها داده‌شده به کارکنان یا حساب‌های تحت عنوان جاری کارکنان در این قسمت قرار می‌گیرند.

جاری شرکا/ سهامدارانشامل درخواست‌های وجه مدیرعاملان شرکت می‌شود

سفارشات و پیش‌پرداخت‌هامربوط به شرکت‌هایی است که سفارشات خارجی دارند. کلیه‌ی هزینه‌های مربوط به سفارشات باید در این قسمت آورده شوند. همچنین پیش‌پرداخت‌های مربوط به مواد اولیه یا خدمات باید در این قسمت آورده شوند.

دارایی‌های غیر جاریمربوط به ماشین‌آلات، ساختمان‌ها، تجهیزات تولید و ... می‌شود.

دارایی‌های نامشهودمربوط به حق‌الامتیازها، نرم‌افزار، سرقفلی و ... است.

سرمایه‌گذاری‌های بلند‌مدتشامل سهام‌های طولانی‌مدت شرکت ما در شرکت‌های دیگر می‌شود.

حساب‌ها و اسناد پرداختنی تجاریموارد مربوط به خرید کالا یا خدمات ما در راستای فعالیت اصلی شرکت است. کلیه‌ی مواردی که ما به اشخاص و افراد حقیقی و حقوقی بدهکار هستیم در این قسمت قرار می‌گیرند.

سایر حساب‌ها و اسناد پرداختنیشامل مواردی مانند بیمه، مالیات و عیدی و پاداش‌ می‌شوند.

پیش ‌دریافت‌هاشامل مواردی است که از پیمانکار یا کارفرما دریافت کرده‌ایم.

ذخیره‌ مالیاتشما طبق قانون باید به‌طور سالیانه بر اساس درآمدی که دارید، مقداری هزینه به‌عنوان ذخیره در نظر بگیرید.

سود سهام پرداختنیمربوط به سود سهام‌های پیشنهادی و پرداختنی است.

تسهیلات مالی دریافتنیاگر در این مدت وامی دریافت کرده باشیم، به‌طور کامل در این قسمت درج می‌شود.

ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنانشرکت‌هایی که تعداد کارمندان بالایی دارند این موارد را در نظر می‌گیرند. یعنی بخشی از درآمد را برای حقوق و پاداش کارمندان ذخیره می‌کنند

صفحه‌ ۱۳: صورت سود و زیان

مبالغ مربوط به سود و زیان در جدول این صفحه باید وارد شود. مواردی که خاکستری رنگ هستند یعنی برای پر شدن باید به جدول مورد نظر مراجعه شود.

موارد این جدول باید از روی سر فصل معین تکمیل شوند. فراموش نکنید که قسمت دستمزد و مزایای کارمندان باید با لیست بیمه تطبیق داشته باشد.

صفحه‌۱۴: گردش حساب سود (زیان) انباشته

اگر این جدول تکمیل شود، جمع کل «سود زیان انباشته» به بخش حقوق صاحبان سهام جدول ترازنامه انتقال می‌یابد.

صفحه‌ ۱۵: اطلاعات قراردادها

اطلاعات این جدول مربوط به کارفرماها است و باید اطلاعات قرارداد خود را وارد کنند. اینکه قرارداد پیمانکاری، خرید، خدمات و سایر است یا خیر، باید مشخص شود. اگر بیش از یک قرارداد داشته‌اید، با زدن دکمه‌ی «جدید» می‌توانید اطلاعات قرارداد دیگری را نیز وارد کنید.

صفحه‌ ۱۶: اطلاعات قراردادهای دریافتی

اطلاعات این جدول مربوط به شرکت‌های پیمانکار است و باید با قراردادهایی که به‌صورت پیمانکاری نوشته شده‌اند تکمیل شود.

صفحه‌ ۱۷: اطلاعات فهرست معاملات فصلی

در این جدول باید اطلاعات مربوط به فهرست معاملات فصلی ماده ۱۶۹ وارد شود.

اندوخته‌ی قانونی: به‌عنوان ذخیره‌ای از سرمایه در نظر گرفته می‌شود.

صفحه‌ ۱۸: موجودی مواد و کالا

این جدول باید توسط شرکت‌های تولیدی و بازرگانی تکمیل شود. اگر این جدول تکمیل شود، جمع «خالص موجودی» و «موجودی سال قبل» به ردیف ۶ بخش دارایی‌های جاری جدول ترازنامه انتقال می‌یابد. به‌عنوان مثال اگر یک شرکت تولیدی هستید باید مبلغ محصول ساخته شده را در قسمت کالای ساخته‌شده وارد کنید. شرکت‌های بازرگانی اجناسی را که خرید و فروش می‌کنند باید به‌عنوان کالای ساخته‌شده در نظر بگیرند و نیازی به پر کردن سایر قسمت‌ها نیست. اما شرکت‌های تولیدی باید مبلغ کالای در حال ساخت و مواد اولیه و ... را نیز وارد کنند.

صفحه‌ ۱۹: سرمایه

اطلاعات سرمایه‌ی‌ سهامداران و شرکا باید در این قسمت وارد شود. اگر این جدول تکمیل شود، جمع «مبلغ کل سهام/ سهم‌الشرکه» به بخش حقوق صاحبان سهام جدول ترازنامه انتقال می‌یابد.

صفحه‌ ۲۰: اطلاعات فروش

اطلاعات فروش داخلی و خارجی و بهای تمام‌شده‌ی کالای فروش‌رفته باید در این جدول وارد شود. اگر جدول اطلاعات فروش (داخلی و خارجی) تکمیل شود، جمع مبلغ «خالص فروش سال جاری» و « خالص فروش سال قبل» به ردیف یک جدول صورت سود و زیاد انتقال می‌یابد. همچنین اگر جدول ۱۹ تکمیل شود «بهای تمام‌ شده‌ی کالای فروش رفته» به ردیف ۲ جدول صورت سود و زیان انتقال می‌یابد.

صفحه‌ ۲۱: درآمد ناخالص پیمانکاری/ ارائه خدمات

اطلاعات درآمدهایی حاصل از خدمات مانند ارائه خدمات آموزشی باید در این جدول تکمیل شود. اگر جدول شماره‌ی ۲۰ کامل شود، جمع کل «درآمد شناسایی شده» به ردیف ۴ جدول صورت سود و زیان انتقال می‌یابد.

صفحه‌ ۲۲: بهای تمام‌شده‌ی کار انجام‌شده‌ی پیمانکاری

اگر جدول شماره‌ی ۲۱ کامل شود، جمع کل بهای تمام‌شده پیمانکاری/ خدمات به ردیف ۵ جدول صورت سود و زیان انتقال می‌یابد.

صفحه‌ ۲۳: صادرات و ما به ازاء دریافتی

اطلاعات این جدول را باید در صورت انجام فعالیت‌های صادراتی تکمیل کنید.

صفحه‌ ۲۴: اطلاعات مالک و مالکین

اگر ملک شرکت تجاری است، اطلاعات آن باید در این جدول تکمیل شود.

صفحه‌ی ۲۵: اطلاعات سرمایه‌گذار خارجی

این جدول در صورتی باید تکمیل شود که شرکت سرمایه‌گذار خارجی داشته باشد.

صفحه‌ ۲۶: محاسبه‌ی مالیات

با توجه به مقادیر واردشده در صفحات قبل، محاسبه‌ی درآمد مشمول مالیات در این بخش انجام می‌شود.

صفحه‌ ۲۷: مشخصات تهیه کننده‌ی اظهارنامه

و درنهایت در این بخش مشخصات مربوط به تنظیم‌کننده‌ی اظهارنامه (مؤدی یا نماینده‌ی قانونی)، مدیرمالی و حسابرس باید پر شود.

چاپ اطلاعات اظهارنامه

گزینه «چاپ اطلاعات اظهارنامه» به شما امکان می‌دهد که پیش از ارسال اطلاعات به سازمان امور مالیاتی کشور، پیش‌نویس آن را ببینید و در صورت لزوم، ایرادهای آن را برطرف کنید.

ارسال اطلاعات اظهارنامه

 بعد از تأیید صحت اطلاعات، روی گزینه‌ی ارسال اطلاعات اظهارنامه بدون امضاء الکترونیکی کلیک کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران سعادت اندیشان تماس بگیرید

شماره تماس: 41616-021


  • حسین افرازه
  • ۰
  • ۰

استعلام برند قبل از ثبت

جهت ثبت نام علائم تجاری، حتما باید استعلام برند قبل از ثبت را انجام داد.

استعلام برند قبل از ثبت با توجه به تنوع برندهای ثبتی در ایران و خارج از ایران، دارای اهمیت بسیاری برای میزان درصد تایید برند از سوی مراجع می باشد.

برای استعلام برند قبل از ثبت می توان از اطلاعاتی که در سامانه اداره مالکیت صنعتی، بایگانی شده استفاده کرد یا به روزنامه رسمی کشور مراجعه کرد.

استعلام برند قبل از ثبت دارای مزایایی می باشد. با استعلام برند قبل از ثبت، می توان اسامی و برند هایی که قبلا در مورد کالا و خدمات مورد تقاضا به ثبت رسیده است اطلاع پیدا کرد و از ارسال همان نام به سامانه جلوگیری کرد.

این کار باعث صرفه جویی در زمان و هزینه جهت ثبت برند می گردد. در ضمن با استعلام برند قبل از ثبت می توان از تمامی برند های ثبت شده در ۴۵ طبقه کاری مطلع شد.

در برخی مواقع ممکن است یک برند را مختص کالا و یا خدماتی خاص بدانیم و بخواهیم از همان نام در کالا یا خدماتی دیگر استفاده کنیم.

بنابراین با استعلام برند قبل از ثبت، از ثبت آن برند در طبقات دیگر نیز مطلع می شویم و نیازی نمی باشد که برای آن اظهارنامه ای دیگر تنظیم کنیم.

علاوه بر این کارشناسان و متخصصان مجرب مؤسسه به صورت کاملاً تخصصی و همچنین رایگان می توانند استعلام ثبت برند در کمتر از ۳ ساعت برای شما انجام دهند تا بتوانید با اطمینان خاطر بعد از استعلام ثبت برند ، نسبت به ثبت برند خود اقدام نمایید.

یکی از کارهای ضروری قبل از انتخاب نام یا استعلام برند قبل از ثبت، اسامی را انتخاب کنیم که سابقه ثبتی نداشته باشد.

با این کار با اطمینان بیشتری می توان به تایید نهایی برند خود داشته باشید.

یکی از روش های استعلام برند قبل از ثبت، روزنامه رسمی می باشد. برای این کار باید از سایت روزنامه رسمی کشور اقدام کنیم.

آدرس اینترنتی روزنامه رسمی www.rrk.ir می باشد.

بدین صورت که در قسمت آگهی های قانونی، با انتخاب علامت تجاری به عنوان نوع آگهی، اسامی مورد نظر را وارد می کنیم و از میان روزنامه های جستجو شده به بررسی و امکان سنجی استعلام برند قبل از ثبت می پردازیم.

بررسی اسامی گوناگون و استعلام برند قبل از ثبت روشی است که متقاضیان و شرکت های بزرگ برای انتخاب برند محصولات و یا خدمات خود استفاده می کنند تا در زمان ارائه و معرفی محصول یا خدمات خود با مشکل مواجه نشوند. تجربیات شرکت های بزرگ در زمینه استعلام برند قبل از ثبت گویای همین امر در ثبت نام و علائم تجاری یا برند می باشد.

در استعلام ثبت برند همکاران ما با توجه به لیست کالاها و طبقات اعلامی و همچنین مجوز ارائه شده ، طبقات مورد نظر ثبت برند را از نظر سوابق ثبتی بررسی می کنند.


برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران سعادت اندیشان تماس بگیرید

شماره تماس: 41616-021

  • حسین افرازه
  • ۰
  • ۰

لیست طبقات علامت تجاری

هنگامی که قصد ثبت برند دارید می بایست با در نظر گرفتن طبقه بندی علائم تجاری ، نسبت به ثبت برند خودتون اقدام کنید و قبل از اقدام به ثبت برند لازم است که اطلاعات درست و کاملا صحیحی نسبت به طبقه بندی علامت تجاری خود داشته باشید.

لازم به ذکر است که طبقه بندی علامت تجاری ذکر شده  بدین صورت است که طبقات ۱ الی ۳۴ مربوط به کالا ها و محصولات و طبقات ۳۵ الی ۴۵ مربوط به خدمات است.


طبقه ١ – مواد شیمیائی مورد استفاده در صنایع علوم عکاسی و همچنین کشاورزی، باغبانی و جنگلبانی. رزینهای مصنوعی پردازش نشده. پلاستیکهای پردازش نشده.کودهای گیاهی. ترکیبات اطفاء حریق. مواد آبکاری و جوشکاری فلزات. مواد شیمیائی برای نگهداری مواد غذائی. مواد دباغی. چسبهای صنعتی .

طبقه ٢- رنگ. روغن جلا. لاک. مواد ضد زنگ زدگی و جلوگیری کننده از فاسد شدن چوب. مواد رنگی. مواد تثبیت. رنگ رزین یا صمغهای خام طبیعی. فلزات به صورت پودر یا ورق برای نقاشان ساختمان، چاپگرها و هنرمندان.
طبقه ٣- ترکیبات سفید کننده و سایر مواد مخصوص شستشوی لباس. مواد مخصوص تمیزکردن، براق کردن، لکه گیری و سائیدن. صابون. عطریات. روغن های اسانس. مواد آرایشی. لوسیونهای مو. گرد و خمیردندان .
طبقه٤- روغنها و گریسهای صنعتی. روان کننده ها. ترکیبات گردگیری. مرطوب کردن و جذب رطوبت انواع سوخت ( شامل سوخت موتور) و مواد روشنائی انواع شمع و فتیله چراغ.
طبقه ٥- مواد داروئی و بیطاری. مواد بهداشتی برای مصارف پزشکی. مواد رژیمی برای مصارف پزشکی. غذای کودکان. انواع گچ شکسته بندی. لوازم زخم بندی. مواد پرکردن دندان. موم دندان سازی. ضدعفونی کننده ها. مواد نابودکننده حشرات موذی. قارچ کش. مواد دفع نباتات هرز .
طبقه ٦- فلزات عادی و آلیاژهای آنها. مواد ساختمانی و فلزی. ساختمانهای فلزی قابل حمل. مواد فلزی. خطوط مجراهای فلزی.گاو صندوق. اجناس ساخته شده از فلزات عادی که در طبقات دیگر ذکر نشده اند. سنگهای معدنی. فلزات .
طبقه ٧- انواع ماشین و ماشینهای افزار. انواع موتور (به استثنای موتور وسائط نقلیه زمینی). قفل و بست و حلقه های اتصال. قطعات ماشینها و قطعات انتقال قوه ( به غیر از اتصالات و اجزای انتقال قوه وسائط نقلیه زمینی). لوازم و ابزارکشاورزی ( به استثنای ابزارهای دستی). ماشین جوجه کشی .
طبقه ٨- انواع ابزار ولوازم دستی ( که با دست کارمی کنند). سرویس کارد و قاشق و چنگال. سلاح کمری. تیغ.
طبقه ٩- اسباب و آلات علمی، دریانوردی، مساحی، عکاسی، سینمایی، بصری، وزن کردن، اندازه گیری، علامت دادن، کنترل و مراقبت (نظارت)، نجات و آموزش. اسباب و لوازم هدایت، قطع و وصل و تبدیل. ذخیره سازی، تنظیم یا کنترل جریان برق. آلات واسباب ضبط. ماشینهای فروش خودکار و مکانیسم دستگاههایی که با سکه کار می کنند. صندوق های ثبت مبلغ دریافتی ماشینهای حساب. تجهیزات داده پردازی و رایانه ای دستگاه آتش نشانی .
طبقه ١٠- آلات وابزار جراحی، پزشکی، دندانسازی و بیطاری. اندام های مصنوعی دندان و چشم مصنوعی. اقلام ارتوپدی. مواد بخیه زنی .
طبقه ١١- دستگاههای روشنائی، حرارتی، مولد بخار، طبخ، خنک کردن، تهویه، تامین آب بهداشتی
طبقه ١٢- وسایط نقلیه. دستگاههای حمل و نقل زمینی، دریائی و هوائی .
طبقه ١٣- اسلحه گرم مهمات و انواع پرتابه ( از قبیل موشک خمپاره و غیره). مواد منفجره . مواد و وسایل آتش بازی
طبقه ١٤- فلزات گرانبها وآلیاژهای آنها و کالاهائی که با فلزات گرانبها ساخته شده یا با آنها روکش شده اند و درسایر طبقات ذکر نشده اند. جواهرات. سنگهای گرانبها. اسباب و لوازم ساعت سازی و زمان سنجی .
طبقه ١٥- آلات موسیقی .
طبقه ١٦- کاغذ مقوا و کالاهای ساخته شده از آنها که در طبقات دیگر ذکر نشده اند. مطاب چاپ نشده. مواد صحافی. عکس. نوشت افزار. چسب برای مصارف تحریری یا خانگی. لوازم نقاشی. قلم موی نقاشی. ماشین تحریر و لوازم . ملزومات دفتری ( به استثنای مبلمان). مواد آموزشی و تدریس ( به استثنای دستگاهها). مواد پلاستیکی برای بسته بندی ( که در سایرطبقات ذکر نشده اند). حروف و کلیشه چاپ.
طبقه ١٧- لاستیک. کائوچو. صمغ. آزبست ( پنبه نسوز). میکا ( سنگ طلق) و کالاهای ساخته شده از این مواد که در طبقات دیگر ذکر نشده اند. پلاستیک دارای شکل و قالب خاص برای استفاده در تولید سایر کالاها. مواد بسته بندی، درپوش گذاری، انسداد و عایق بندی لوله های قابل ارتجاع غیر فلزی .
طبقه ١٨- چرم و چرم مصنوعی و کالاهای ساخته شده از آنها که در طبقات دیگر ذکر نشده اند. پوست حیوانات. چمدان. کیسه و کیف های مسافرتی. چتر. چترآفتابگیر و عصا. شلاق یراق و زین و برگ.
طبقه ١٩- مواد و مصالح ساختمانی ( غیر فلزی). لوله های غیر فلزی سخت و غیر قابل انعطاف برای استفاده درساختمان. آسفالت، قیر و قطران. ساختمانهای متحرک غیر فلزی. بناهای یادبود غیر فلزی .
طبقه ٢٠- مبلمان و اثاثیه. آئینه. قاب عکس. کالاهای ساخته شده از چوب، چوب پنبه، نی،حصیر، شاخ، استخوان، عاج، استخوان آرواره نهنگ، صدف کهربا، صدف مروارید، کف دریا و بدل کلی این مواد یا ساخته شده از پلاستیک ( که در سایر طبقات ذکر نشده اند) .
طبقه ٢١- ظروف خانگی یا لوازم آشپزخانه ( که از فلزات قیمتی ساخت یا روکش نشده اند). شانه و ابر و اسفنج. انواع برس و قلم مو ( به استثنای قلم موهای نقاشی ). مواد ساخت برس. لوازم نظافت و تمیزکاری. سیم ظرفشویی. شیشه کارشده یا نیمه کارشده ( به استثنای شیشه مورد استفاده در ساختمانها). شیشه آلات. اشیای ساخته شده از چینی و سفال که در طبقات ذکر نشده اند.
طبقه ٢٢- طناب. ریسمان. تور. چادر. سایبان. برزن ( تارپولین ). بادبان وشراع. ریسه و گونی که در طبقات دیگر ذکر نشده است. مواد لائی و لایه گذاری و پوشال ( به استثنای لاستیک و پلاستیک ). مواد خام لیفی برای نساجی.
طبقه ٢٣- انواع نخ و رشته برای مصارف پارچه بافی و نساجی .
طبقه ٢٤- محصولات نساجی و پارچه ای که درطبقات دیگر ذکر نشده اند. انواع روتختی و رومیزی .
طبقه ٢٥- انواع لباس و پوشاک.پاپوش و پوشش سر.
طبقه ٢٦- انواع توری و قلاب دوزی. روبان بند (نوار). حاشیه وقیطان. دکمه قزن قفلی. سنجاق و سوزن ته گرد. گلهای مصنوعی .
طبقه ٢٧- انواع فرش.قالیچه. حصیر و زیرانداز. لینویوم و سایر کف پوشها. آویزهای دیواری ( غیر پارچه ای ).
طبقه ٢٨- انواع بازی و اسباب بازی. لوازم ورزشی و ژیمناستیک که در طبقات دیگر ذکر نشده اند. تزئینات درخت کریسمس.
طبقه ٢٩- گوشت. گوشت ماهی. گوشت طیور وشکار. عصاره گوشت. سبزیجات ومیوه جات به صورت کنسرو، خشک شده و پخته شده. انواع ژله، مربا وکمپوت. تخم مرغ. شیر و محصولات لبنی. روغنها و چربیهای خوراکی .
طبقه ٣٠ – قهوه.چای.کاکائو. شکر. برنج. نشاسته. نشاسته کاساریا مانیوک ( تاپیوکا). نشاسته نخل خرما ( ساگو). بدل قهوه. آرد و فراورده های تهیه شده از غلات نان. نان شیرینی. شیرینی جات.شیرینی یخی. عسل ملاس یا شیره قند. مایه خمیر. گرد مخصوص شیرینی پزی یا پخت نان. نمک خردل. سرکه. انواع سس (چاشنی ) ادویه جات. یخ .
طبقه ٣١- محصولات کشاورزی. باغداری و جنگلبانی و دانه هایی که در طبقات دیگر ذکر نشده اند. حیوانات زنده. میوه و سبزیجات تازه. بذر گیاهان و گلهای طبیعی. غذای حیوانات. مالت ( جو سبز خشک شده ) .
طبقه٣٢- ماء الشعیر. آبهای معدنی و گازدار و سایر نوشیدنیهای غیر الکلی. آب میوه وشربتهای میوه ای. شربت و ترکیبات مخصوص ساخت نوشابه.
طبقه ٣٣-محصولاتی دیگر …. .
طبقه ٣٤- تنباکو. لوازم تدخین. کبریت .
طبقه ٣٥- تبلیغات. مدیریت تجاری. امور اداری. تجارت. کارهای دفتری و اداری .
طبقه ٣٦- بیمه. امور مالی. امور پولی. امور مربوط به معاملات املاک و مستغلات .
طبقه ٣٧- ساختمان سازی. تعمیر و بازسازی. خدمات نصب
طبقه ٣٨- مخابرات از راه دور.
طبقه٣٩- حمل و نقل، بسته بندی و نگهداری کالاها. تهیه مقدمات و ترتیب دادن مسافرتها .
طبقه ٤٠- بهسازی و عمل آوری مواد.
طبقه ٤١- آموزش و پرورش. دوره های کارآموزی و تعلیمی. تفریح و سرگرمی. فعالیت های ورزشی و فرهنگی .
طبقه ٤٢- خدمات عملی و فن آوری و تحقیق و پژوهش و طراحی در این زمینه. خدمات تجزیه و تحلیل و تحقیقات صنعتی. طراحی و توسعه نرم افزار و سخت افزار رایانه ای. خدمات حقوقی .
طبقه ٤٣- خدمات عرضه اغذیه و نوشابه. تامین مسکن و محل اقامت موقت.
طبقه ٤٤- خدمات پزشکی. خدمات بیطاری. مراقبت های بهداشتی و زیبائی برای انسانها یا حیوانات. خدمات کشاورزی، باغداری و جنگلداری .
طبقه ٤٥- خدمات شخصی یا اجتماعی که توسط دیگران برای رفع نیازهای افراد ارائه می شوند. خدمات امنیتی برای محافظت از افراد، اموال و دارائیها .

برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران سعادت اندیشان تماس بگیرید

شماره تماس: 41616-021

  • حسین افرازه
  • ۰
  • ۰

زمان ثبت شرکت

زمان ثبت شرکت

زمانی یک شرکت ثبت می شود که چند شریک، منافع و مسئولیت های مشترکی را بین خود تعریف نمایند و بر اساس تقسیم تعهدات و توافقات اعضای ثبت کننده شرکت مسئولیت هایی ایجاد می شود.

در حقیقت برای جدی تر شدن یک فعالیت کسب و کار معمولا یک شرکت ثبت می کنند که این کار ازطریق خود شخص انجام می شود یا توسط وکیل (به طور مثال از طرف ثبت شرکت سعادت اندیشان).

بنابراین یکی از مواردی که قبل از ثبت شرکت مهم می باشد مساله زمان می باشد. این مساله برای افراد زیادی مهم می باشد زیرا زمان می تواند نقش مهمی در تصمیم ثبت شرکت بازی کند.

به عنوان مثال ممکن است یکی از دلایل ثبت شرکت، اخذ وام یا تسهیلات باشد که فقط در یک بازه زمانی خاص ارائه می شود یا شرکت ثبت شده باید در فلان مناقصه باشد یا قرارداد خاصی از طرف یک شریک کاری پیشنهاد می شود که شرکت ثبت شده باید برای آن تصمیم گیری کند یا اخد نمایندگی خارجی یا … هرکدام از این موقعیت های زمانی می توانند در همان زمان، نقش مهمی ایفا کنند و در صورت عدم رسیدن به زمان مورد نظر، دیگر ثبت شرکت مهم نمی باشد.

بدین خاطر برای ثبت شرکت ابتدا نوع را باید مشخص کنید تا بدانید چه نوع شرکتی را با شرکا می خواهید ثبت نمایید .

شما می توانید شرکت مسئولیت محدود ثبت کنید یا شرکت سهامی خاص ثبت نمایید یا بسته به موضوع کاری خود یک موسسه ثبت نمایید یا شرکت تضامنی ثبت کنید.

در صورت گرفتن مشاوره صحیح معمولا ۳ روز این مرحله از ثبت شرکت طول می کشد.

این مرحله بسیار مهم می باشد زیرا باید بدانید چه نوع شرکتی برای فعالیت ای که شرکت شما می کند مناسب می باشد.

مثلا بعضی از بانک ها به شرکت های مسئولیت محدود وام نمی دهند یا شرکت های مسئولیت محدود نمی توانند در مناقصات دولتی شرکت کنند.

اما از طرفی شرکت مسئولیت محدود تنها با ۲ عضو قابلیت ثبت دارد و نیازی نمی باشد که هر سال اعضا معرفی گردند و صورتجلسه تنظیم شود.

بعد از این مرحله قراردادی جهت ثبت شرکت تنظیم می شود و پس از امضای آن مدارک لازم اعم از کپی مدارک شناسایی امضا را تهیه می نمایید که معمولا این مرحله از ثبت شرکت نیز ۲ روز زمان می برد. سپس اطلاعات شرکت در سامانه ثبت شرکت ها  وارد می شود و اوراق ثبتی مانند اساسنامه ثبت شرکت، اظهارنامه ثبت شرکت، شراکت نامه ثبت شرکت و صورتجلسات ثبت شرکت تهیه می شود که این مرحله نیز معمولا طی ۲ روز انجام می شود.

در این مرحله شرکت در سامانه ثبت شرکت ها ثبت می شود و در مرحله بعدی باید نام های پیشنهادی برای شرکت را اعلام کنید که ۳ روز زمان می برد. در همین حین اعضا می توانند اقدام به تهیه گواهی عدم سوء پیشینه از پلیس +۱۰ کنند، زیرا این مرحله ممکن است تا ۷ روز طول بکشد و شما منتظر تایید نام شرکت باشید.

در طی این ۷ روز در صورت ثبت شرکت سهامی خاص، باید نامه بانک به منظور واریز ۳۵% سرمایه نقدی شرکت را بگیرید.

بعد از اینکه شرکت ثبت شده تایید نام شد باید پرینت و تایید و امضا اوراق ثبتی را انجام دهید که ۳ روز زمان می برد سپس آن مدارک مورد نیاز ثبت شرکت را به اداره ثبت شرکت و موسسات غیر تجاری ارسال می کنید که ۳ روز طول می کشد.

اگر تمام مدارک تکمیل و بدون عیب باشد آنگاه روزنامه رسمی چاپ می شود که معمولا ۱۷ روز کاری طول می کشد.

بعد از آن چاپ آگهی ثبت انجام می شود که ۴ روزکاری هم این مرحله طول می کشد. در صورتی که بدانید چه شرکتی می خواهید ثبت کیند و مدراک مورد نیاز را به موقع تهیه نمایید و مدارک کامل باشد و هیچگونه برگشتی در کار نباشد و اشتباهی هم انجام نشود، ۴۴ روز کاری ثبت شرکت طول می کشد.

در برخی مواقع علت طولانی شدن پروسه ثبت شرکت قطع بودن سایت ثبت شرکت ها می باشد یا قوانین ثبت شرکت ها تغییر می کند. در صورتی که با دانش و آگاهی کم اقدام به ثبت شرکت نمایید ممکن است این زمان به ۶۵ الی ۸۰ روز افزایش یابد.

برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران سعادت اندیشان تماس بگیرید

شماره تماس: 41616-021


  • حسین افرازه
  • ۰
  • ۰

ثبت برند رستوران 

ثبت برند در حوزه رستوران از عوامل مهم ایجاد رستوران های زنجیره ای و اعطای نمایندگی رستوران می باشد. اصولاً افراد اگر کیفیت و مزه غذا مورد تآییدشان باشد از خدمات ارائه شده در آن رستوران دوباره استفاده خواهند نمود.

ثبت برند رستوران علاوه بر جلوگیری از سو استفاده رقبا امکان حضور در رقابت میان شغلی لذات بخش و پرطرفدار را فراهم می نماید.

با ثبت برند رستوران ها و طرز تفکر آنها بیشتر آشنا شوید :

رستوارن “ملی ملو” در اسپانیا جایزه بهترین اوردور ساراگوسا در سال ۲۰۱۲ را از آن خود کرده است.

راکل مارسن، صاحب رستوران در گفت و گو با برنامه «سل نو» از یورونیوز،راز موفقیت رستوران را آشکار می کند و برای جوانانی که می خواهند رستوران باز کنند، نصایحی دارد. او می گوید:

«فکر می کنم راز موفقیت رستوران این است که طوری کار کنید که گویی روز اولی است که رستوران را باز کرده اید. باید درب رستوران با اشتیاق باز کنید و از خود بپرسید که چند نفر امروز به رستوران خواهند آمد و خواهند گفت که «رستوران بسیار خوبی است و به من در اینجا به من خوش گذشت».

اگر این دیدگاه را از دست بدهید و اگر برایتان اهمیت نداشته باشد که مشتری هاتان راضی باشند یا نباشند و فقط به این فکر کنید که چه قدر پول عایدتان شده است، اینشور و شوقرا از دست خواهید داد.

خانم راکل برای همقطاران آینده خود نیز پندی دارد:

«نصیحت من به جوان هایی که می خواهند رستوران باز کنند این است: عجله نکنید اول تا آنجا که می توانید بیاموزید ممکن است در رویای باز کردن رستوران باشید اما لازم نیست فورا اقدام کنید. می توانید تا آنجا که ممکن است از آدم های مختلف نکاتی را یاد بگیرید.»


مدارک لازم برای ثبت برند  رستوران اشخاص حقیقی

  • کپی کارت ملی و شناسنامه متقاضی
  • کپی مجوز فعالیت مانند جواز تاسیس، پروانه ساخت و ...
  • کپی نمونه برند و علامت تجاری در ابعاد 10*10
  • اظهارنامه ثبت برند
  • کارت بازرگانی در صورتیکه خواهان ثبت برند لاتین هستید
  • وکالتنامه وکیل در صورت داشتن وکیل

مدارک مورد نیاز برای ثبت برند رستوران اشخاص حقوقی

  • کپی اساسنامه و پروانه شرکت
  • کپی روزنامه تاسیس و اخرین تغییرات
  • کپی نمونه برند و علامت تجاری در ابعاد 10*10
  • اظهارنامه ثبت برند
  • وکالتنامه وکیل در صورت داشتن وکیل
  • کارت بازرگانی در صورتیکه خواهان ثبت برند لاتین هستید

برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران سعادت اندیشان تماس بگیرید

شماره تماس: 41616-021

  • حسین افرازه
  • ۰
  • ۰

گواهی نامه های استاندارد چیست؟

امروزه پیشرفت و بهبود کیفیت در ارائه خدمات و محصولات نقش مهمی در موفقیت یک سازمان ایفا می کند. رقابت در جلب نظر مشتری، باعث شده است که سازمان ها و شرکت ها به فکر بهبود کیفیت و مدیریت منابع و اصلاح گردش کارها بیفتند.

در این راستا، برای بررسی نحوه کار، دستورالعمل ها و چرخه های موجود در سازمان های مختلف و قیاس آن ها، وجود استانداردهای مربوطه و تدوین قوانین نیازی ضروریست. چرا که بر اساس این چهارچوب ها می توان به نتیجه صریح تر و صحیح تری دست یافت.


استانداردهای ایزو و کیفیت چیست؟

چگونه و با استفاده از چه ابزاری می توانیم کیفیت محصولات و خدمات خود را تضمین کنیم و آیا نظام و قاعده ای برای این کار وجود دارد؟

احتمالا همگی می دانیم که پاسخ این سوال دراستانداردهای تضمین کیفیت نهفته است. سازمان بین المللی استاندارد برای پاسخ به این نیاز شرکت ها، استانداردهای مختلفی را تعریف کرده است.

معروفترین این استانداردها ISO 9000 میباشد که موج آن بسیاری از سازمان ها و شرکت ها ایرانی را فرا گرفته است.

مشخصا استانداردهای ایزو با استانداردهای تضمین کیفیت تفاوت دارد. متاسفانه هنوز بسیاری از مردم و حتی مدیران شرکت های ما این دو استاندارد را با هم اشتباه می گیرند و مثلا گواهی نامه ایزو ۹۰۰۰ را نشان از کیفیت محصول می دانند.

تفاوت این استانداردهای « تضمین کیفیت » با استانداردهای « کیفیت محصول » به نوع نگاه ما به کیفیت از دیدگاه کل شرکت و محصول مربوط می شود.

استانداردهای محصول معمولا حداقل مشخصه های فنی لازم برای کیفیت محصول را بیان می کنند. اما استانداردهای تضمین کیفیت حداقل الزامات کیفی لازم در همه ابعاد شرکت و فرایندهای آن را نشان می دهند. برای مثال استاندارد محصول مشخص می کند که محصول ما از نظر استحکام، دوام، ابعاد، اندازه و غیره باید چه مشخصاتی را داشته باشد تا حداقل کیفیت قابل قبول را داشته باشد. اما استاندارد تضمین کیفیت هیچ گونه مشخصات خاصی را برای محصول بیان نمی کند، بلکه فقط تاکید می کند که عوامل تاثیرگذار بر کیفیت باید از طریق فرآیندهای مختلف مثل تولید ، طراحی و خرید کنترل شوند.


خلاصه  شرایط ایزو ۹۰۰۱:۲۰۰۸ به زبان غیر رسمی

استاندارد مطمئن ترین مسیر برای نیل به توسعه پایدار است.

سیاست حفظ کیفیت یک بیانیه رسمی از جانب مدیریت است که به صورت غیرقابل تفکیکی به برنامه‌ها و طرح های بازرگانی و تولیدی موسسات و همچنین نیازهای مشتریان گره خورده است و این سیاست ها باید در تمام لایه‌ها و بخش ها و همچنین کارکنان یک سازمان رعایت و تعهد گردند و برای این منظور هر یک از کارکنان احتیاج به اهداف قابل اندازه گیری برای کارشان دارند.

تصمیمات مربوط به مدیریت کیفیت بر پایه اطلاعات و داده‌ها و همچنین سیستم، که شامل حسابرسی معمول برای ارزیابی انطباق و کارایی است، بنا شده است .

سوابق و داده‌ها می بایست نشان دهنده چگونه و چطور تولید شدن مواد خام و محصولات باشند تا از طریق ردیابی منابع به مشکلات پی برده شود.

شما به یک ملاک روند، برای کنترل کیفیت اسناد شرکت خود دارید. هرکسی می بایست به این اطلاعات دسترسی داشته و چگونگی استفاده از آن ها به صورت به روز، را بداند .

برای ابقای سیستم مدیریت کیفیت و تولید محصولات مرتبط به هم، شما احتیاج به فراهم کردن زیر ساخت، منابع، اطلاعات، امکانات و تجهیزات، ابزارهای بررسی و کنترل و همچنین شرایط محیطی دارید .

شما احتیاج به استخراج تمام عناصر حیاتی روندهای تولیدی خود دارید که اینکار از طریق کنترل و نمایش بررسی ها و اطمینان حاصل کردن از تکمیل کننده بودن اهداف کیفیت تولید دارید. اگر شما وسایل بررسی را به صورتی کارا طراحی کرده باشید، می‌توانید مطمئن باشید که اهداف تعیین شده بلند مدت قابل دسترس می‌شوند و این اهداف به صورت اهداف فردی در نمی‌آیند.

برای هر کدام از محصولاتی که شرکت تولید می‌کند شما نیاز به انتشار اهداف کیفی جدید دارید تا طرح روند، اسناد و نتایج بررسی ها را به عنوان ابزاری برای بهبود و رشد استفاده کنید.

شما احتیاج به تعیین نقاط حساسی که هر کدام از روندها دارا می‌باشند دارید تا از طریق کنترل و بررسی این نقاط اطمینان حاصل کنید که همه چیز تحت میزانهایی که شما تعیین کرده اید، پیش می‌رود.

شما احتیاج به شرایط واضحی از فروش محصول دارید.

شما نیاز به تصمیم گیری درباره الزامات مشتریان و طراحی سیستمی برای برقراری ارتباط مشتریان با اطلاعات محصولات، پرس و جو، قرارداد، بازخورد و شکایت دارید.

زمان توسعه محصول جدید، شما احتیاج به برنامه ریزی مراحل بهبود جدید برای توسعه محصول و همچنین آزمایش این مراحل دارید.

شما احتیاج به تجدید نظر در کاربردها و روندهای معمول در غالب حسابرسی داخلی و نشست ها دارید تا تصمیم بگیرید که آیا مدیریت کیفیت کارا می‌باشد و این سیستم ما را به کدام جهت می‌برد(با توجه به مشکلات پیشین و بلفعل). برای این منظور اطلاعات فعالیتها را نگهداری کرده و نقاط قوت و ضعف آنها را مورد بررسی قرار می دهید.

با توجه به مشکلات پنهانی و بلفعل (مشتریان، فراهم کنندگان مواد اولیه و مشکلات داخلی) شما نیاز به روندهای ثبت شده‌ای دارید که اطمینان حاصل کنید که هیچ کسی محصولات بد شما را استفاده نمی‌کند و تصمیم بگیرید که با این محصولات بعضاً معیوب چه کنید و این کار تنها با توجه به ریشه‌های به وجود آورنده تولید این محصولات بد و همچنین تهیه گزارش و نگهداری آن برای تکرار نکردن دوباره این ایراد تعبیه می‌شوند، قابل انجام است.

برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران سعادت اندیشان تماس بگیرید

شماره تماس: 41616-021

  • حسین افرازه
  • ۰
  • ۰

رتبه بندی شرکت ها

رتبه بندی و شرایط اخذ آن

رتبه بندی در واقع یک نوع مقیاس گذاری برای تضمین کیفیت و کمیت پیمانکاران برتر در ارائه خدمات و دفاع از حقوق بهره‌وران می‎باشد. برای اجرای هر پروژه باید توان شرکتهای دارنده گواهی صلاحیت، طبق ضوابط آیین نامه ارجاع کار به پیمانکاران، توسط‌ دستگاه‌های اجرایی ذیربط ارزیابی شود. دریافت گواهی صلاحیت، مرحله اول از فرآیند احراز صلاحیت شرکتهای متقاضی حضور درمناقصات دولتی و پروژه‌های بزرگ می‌باشد.

شرکت ها از لحاظ نوع فعالیت برای دریافت رتبه به ۵ دسته تقسیم می‌شوند که رتبه هر یک از این دسته‌ها توسط نهاد خاصی صادر می‌گردد و مراجعه هر شرکت برای دریافت رتبه باید به اداره مربوطه صورت گیرد.

- رتبه پیمانکار

- رتبه مشاور

- طرح و ساخت EPC

- رتبه انفورماتیک

- رتبه انبوه ساز


رتبه بندی یک نوع معیار تشخیص صلاحیت است که توسط معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری برای پیمانکاران و شرکت ها اتخاذ می شود.

شرکت های پیمانکاری با توجه به قراردادها و امکانات و افراد امتیازآور از ۱ تا ۵ رتبه بندی می شوند ولی شرکت های مشاور از ۱ تا ۳ رتبه بندی اخذ می کنند.

کار شرکت های پیمانکاری بیشتر در زمینه اجرایی و اجرای پروژه های عمرانی و قردادهای اجرایی در زمینه ساخت و نظارت بر پیمانکار است ولی شرکت های مشاور در زمینه طراحی و نظارت، و نظارت بر ساخت فعالیت می کنند و واسطه بین پیمانکار و کارفرما هستند.


طریقه رتبه بندی شرکت ها

نمایندگان شرکت ها شخصاً نمی‌توانند به معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری و یا استانداری، مراجعه نمایند. بدین منظور باید از طریق ثبت سعادت اندیشان که کار رتبه بندی را به صورت تخصصی انجام می دهد اقدام نمایند.

طبق آیین نامه، یک سری پارامترهایی برای تعیین صلاحیت تعیین گردیده است که موسسه ثبتی حقوقی ثبت سعادت اندیشان با بهره گیری از تجربیات خود کاملا به آنها آگهی داشته که کمیته تشخیص صلاحیت و رتبه بندی با توجه به این پارامترها و شاخص‌ها، امتیاز عوامل تعیین کننده شرکت مورد نظر را تعیین می‌نماید. در صورتی‌که شرکت موفق به کسب حدنصاب امتیاز گردید و تعیین صلاحیت شد، گواهی رتبه صادر می‌گردد.

گواهی رتبه، مجوز رسمی است که براساس ضوابط توسط سازمان‌های ذیربط (که هم اکنون استانداری هر استان و معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری می‌باشد)، به منظور اعلام صلاحیت و رتبه اشخاص حقوقی صادر می‌گردد و بر اساس آن شرکت ها می توانند در مناقصات پروژه های عمرانی حضور یابند.


مدارک مورد نیاز برای رتبه پیمانکاری

– کپی تمامی مدارک ثبتی شرکت و روزنامه رسمی تغییرات

– لیست آخرین سهامداران شرکت

– مدرک تحصیلی اعضاء امتیاز آور شرکت

– مدرک تحصیلی کلیه اعضاء هیئت مدیره

– کپی شناسنامه و هر دو روی کارت ملی تمامی اعضا شرکت (سهامداران، هیئت مدیره و امتیاز آوران)

– کپی هر دو روی کارت پایان خدمت برای تمام اعضا هیئت مدیره و امتیاز آوران

– گواهی کار مهندسین یا تکنسین های ۳ سال سابقه به بالا برای هیئت مدیره شرکت دارای سمت مرتبط با رشته مورد تقاضا

– پرینت سوابق بیمه مهندس امتیاز آور که نام شرکت یا شرکت های واریز کننده حق بیمه در آن قید شده باشد

– ۴ نسخه سربرگ

برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران سعادت اندیشان تماس بگیرید

شماره تماس: 41616-021


– مهر شرکت

– تنظیم تعهدنامه در یکی از دفاتر اسناد رسمی براساس نمونه

– موضوع شرکت مطابق با رشته درخواستی رتبه باشد

– کپی اجاره نام یا سند مالکیت محل شرکت که حتما می بایستی به صورت دفتر کار باشد

– پرداخت حق کارشناسی سایت ساجات

– کد اقتصادی

– یک قطعه عکس و نمونه امضاء از تمامی اعضا هیئت مدیره، سهامداران و امتیاز آوران

– کد بیمه تأمین اجتماعی شرکت

– نامه درخواست رتبه بندی در سربرگ شرکت

– اصل گواهی نامه صلاحیت قبلی


  • حسین افرازه